Registracija domen + Gostovanje

Da se spletna stran ali trgovina prikazuje vsem uporabnikom spleta so potrebne dve ključni sestavini. Domena + gostovanje

Kako vam lahko pri tem pomagamo ...

Pooblaščeni registrar za domene

Pooblaščeni registrar za domene

Vaša domena, naša skrb. Za naše stranke brezskrbno uredimo zakup in aktivacijo po želji. Primer: www.ime-podjetja.si

Odprtje poslovnega e-naslova

Odprtje poslovnega e-naslova

Poleg registracije domene vam lahko ustvarimo tudi unikaten (poslovni) elektronski naslov. Primer: info@ime-podjetja.si

Strežniki locirani v Sloveniji

Strežniki locirani v Sloveniji

V praksi to pomeni izjemno hitro delovanje in hitro tehnično podporo, vedno na voljo, ko jo potrebujete

Kako izbrati domeno?

Izbor prave domene je pomemben korak pri ustvarjanju spletne prisotnosti, saj bo vaša domena predstavljala vaše podjetje ali blagovno znamko na spletu. Pri nas vam svetujemo, katera domena je najprimernejša za vašo dejavnost, vam jo registriramo in poskrbimo za odprtje gostovanja ter poslovnega e-računa info@ime-podjetja.si. Smo pooblaščeni registrar za slovenske .si domene, pri nas pa lahko registrirate tudi vse ostale domene .com / .net / .org / .io / .it

Kako izbrati gostovanje

Izbrati spletno gostovanje je pomembna odločitev, saj bo vplivala na učinkovitost vaše spletne strani ali aplikacije.

Pomembne lastnosti pri izbiri gostovanja:

 • Vrsta gostovanja
 • Zmogljivost in viri
 • Razpoložljivost in zanesljivost
 • Podpora strankam
 • Cenovna politika
 • Namestitev in upravljanje
 • Dodatne funkcije
 • Mnenja in priporočila
 • Skladnost z GDPR in drugimi predpisi
 • Rast in prilagodljivost

 

Naše reference

Pogosta vprašanja

Najbolje je, da se dogovorimo za individualni sestanek. Tako si za vas vzamemo čas in na podlagi vaših želja ter ciljev izdelamo učinkovito spletno strategijo.

Pri nas ne uporabljamo Wordpress predlog saj spletna mesta izdelujemo posebej za določenega naročnika in so unikatno zasnovana od zač etka na podlagi naprednejšega Drupal sistema, ki ga npr. uporablja tudi podjetje Tesla - www.tesla.com. Razlika med spletno stranjo po meri in WordPress predlogo je v tem, da spletna stran po meri ponuja večjo prilagodljivost, edinstvenost in optimizacijo, medtem ko WordPress predloga ponuja cenejšo in enostavnejšo izdelavo, ki pa na dolgi rok ni najboljša izbira.

Če želite objaviti svojo spletno mesto na internetu, potrebujete poleg gostovanja tudi domeno. Domena namreč predstavlja unikaten spletni naslov (URL), preko katerega vas bodo uporabniki lahko našli ter dostopali do vašega spletnega mesta. Primer domene: www.google.si

Seveda. Smo pooblaščeni registrar za slovenske .si domene, pri nas pa lahko registrirate tudi vse ostale domene kot npr. com / .net / .org / .io / .it . Poleg tega vam lahko odpremo tudi unikaten elektronski naslov kot npr. ime@podjetje.si.

Gostovanje in domena sta dva ločena pojma, ki pa sta nujno potrebna za objavo spletnega mesta na internetu. Gostovanje predstavlja storitev, ki s pomočjo zakupljenega prostora na strežniku omogoča nenehno prikazovanje (24h/dan) spletne strani ali trgovine v internetu. Domena predstavlja drugi del te enačbe in pomeni unikaten URL naslov, preko katerega obiskovalec lahko dostopa do spletnega mesta. (www.ime-podjetja.si)

Izbira ustreznega paketa gostovanja je odvisna od zahtevnosti vaših potreb. V osnovi velja pravilo, da zahtevnejše spletno mesto potrebuje tudi zahtevnejši paket gostovanja. Npr. Spletna trgovina potrebuje zaradi obdelave in shranjevanja v podatkovno bazo zmogljivejši strežnik in več zakupljenega prostora za shranjevanje. Če imate pomisleke lahko stopite v stik z našo ekipo, ki vam bo pri izbiri svetovala in pomagala izbrati najprimernejšo rešitev.

Gostovanje je storitev, ki omogoča shranjevanje vaše spletne strani na strežniku, ki je povezan z internetom. Je izredno pomemben dejavnik saj omogoča, da se vaše spletno mesto prikazuje 24 ur na dan.

Zakaj nam zaupa toliko uspešnih podjetij?
 1. Ker že več kot 25 let združujemo kreativne vizije in tehnologijo, da bi blagovnim znamkam pomagali rasti v dobi digitalne preobrazbe.
 2. Ker se vam posvetimo in svetujemo v vseh korakih od zasnove do realizacije projekta.
 3. Ker naša ekipa strokovnjakov poskrbi za vse kar potrebujete na enem mestu.
 4. Ker iščemo poslovne partnerje s katerimi dolgoročno gradimo uspešne zgodbe.
 5. Zanesljiva ter odzivna pomoč na daljavo.
Pokličite nas