SEO Optimizacija spletnih mest

V dobi nenehnega povečevanja števila spletnih mest ne gre več za vprašanje "če" ampak "kako" SEO optimizirati  in pritegniti pozornost množice. Tako vas iskalniki uvršajo višje kar pomeni, da vas potenicialne stranke lažje najdejo

Za spletna mesta izdelana pod našim vodstvom zagotavljamo ...

On-page SEO optimizacijo

On-page SEO optimizacijo

Vključuje kreiranje ključnih besed, strukturiranih meta oznak in ostalih popravkov vsebin, da Google vašo spletno stran oceni kot učinkovito

Off-page SEO optimizacijo

Off-page SEO optimizacijo

Vključuje kreriranje kakovostnih povratnih povezav (#backlinks), ki izboljšajo zaupanje spletnega mesta. Npr. Google Business, Socialna Omrežja

Tehnični SEO

Tehnični SEO

Poskrbimo, da vaše spletno mesto ustrezajo vsem tehničnim zahtevam, ki jih preverjata algoritma Google Penguin in Google Panda

Napredna SEO optimizacija > manj stroškov za PPC oglaševanje

Analiza spletnega mesta + ključnih besed

Najprej opravimo temeljito analizo vaše spletne strani ali trgovine iz vidka konkurenčnosti na trgu. To vključuje pregled ključnih besed, strukture spletnega mesta in SEO prijaznih vsebin

Definiranje strategije SEO optimizacije

Na podlagi analize nato definiramo prilagojeno strategijo za izboljšanje vaše spletne stran in vam jo predstavimo

Implementacija

Pomagamo vam pri optimizaciji vsebine, gradnji povezav, tehnični optimizaciji in analizi podatkov, da vaše spletno mesto pridobi boljše uvrstitve v iskalnikih ter tako večji organski doseg

Analiza + prilagajanje vsebine

V zaključni fazi se osredotočamo na uporabniško izkušnjo. S pomočjo pridobljenih podatkov iz analize ključnih besed in ciljne publike natančno optimiziramo vsebino spletnega mesta. Na ta način zagotovimo, da je vsebina relevantna, privlačna in prilagojena za vaše obiskovalce ter ustreza zahtevam iskalnikov. Tako povečamo vidnost vaše spletnega mesta v iskalnikih, povečamo organski promet in zmanjšamo stroške plačljivega oglaševanja (PPC)

Kako do večjega organskega dosega z “white hat” SEO optimizacijo?

Naša spletna agencija je tu, da vam pomaga doseči najboljše rezultate z uporabo “white hat” metod SEO optimizacije. Z individualnim pristopom bomo skupaj bomo poskrbeli, da razumemo vaše poslovne cilje in prilagodimo naše storitve SEO optimizacije vašim potrebam, tako da bo vaše spletno mesto doseglo vrhunske uvrstitve v iskalnikih in pridobila večji organski doseg - Carpediem d.o.o.

Naše reference

Pogosta vprašanja

Najbolje je, da se dogovorimo za individualni sestanek. Tako si za vas vzamemo čas in na podlagi vaših želja ter ciljev izdelamo učinkovito spletno strategijo.

Ker izdelujemo spletna mesta po meri je nemogoče postaviti enotno ceno, ki bi ustrezala vsem željam naročnikov. Kakovostna spletna stran je investicija, ki je ob pravilem pristopu zelo hitro povrnjena. Cena je torej odvisna zahtevnosti ter kompleksnosti projekta zato jo skupaj z vami določimo po individualnem razgovoru. 

Čas izdelave spletne strani je odvisen od kompleksnosti projekta. Povprečen čas izdelave od roka, ko pridobimo vse materiale in dokočno izbrano spletno strategijo je med 20 in 35 delovnih dni. Za izdelavo spletne trgovine je rok okrog 60 dni. Za kompleksnejše rešitve, ki zahtevajo več časa po dogovoru.

Pri nas ne uporabljamo Wordpress predlog saj spletna mesta izdelujemo posebej za določenega naročnika in so unikatno zasnovana od zač etka na podlagi naprednejšega Drupal sistema, ki ga npr. uporablja tudi podjetje Tesla - www.tesla.com. Razlika med spletno stranjo po meri in WordPress predlogo je v tem, da spletna stran po meri ponuja večjo prilagodljivost, edinstvenost in optimizacijo, medtem ko WordPress predloga ponuja cenejšo in enostavnejšo izdelavo, ki pa na dolgi rok ni najboljša izbira.

Če želite objaviti svojo spletno mesto na internetu, potrebujete poleg gostovanja tudi domeno. Domena namreč predstavlja unikaten spletni naslov (URL), preko katerega vas bodo uporabniki lahko našli ter dostopali do vašega spletnega mesta. Primer domene: www.google.si

Seveda. Smo pooblaščeni registrar za slovenske .si domene, pri nas pa lahko registrirate tudi vse ostale domene kot npr. com / .net / .org / .io / .it . Poleg tega vam lahko odpremo tudi unikaten elektronski naslov kot npr. ime@podjetje.si.

Gostovanje in domena sta dva ločena pojma, ki pa sta nujno potrebna za objavo spletnega mesta na internetu. Gostovanje predstavlja storitev, ki s pomočjo zakupljenega prostora na strežniku omogoča nenehno prikazovanje (24h/dan) spletne strani ali trgovine v internetu. Domena predstavlja drugi del te enačbe in pomeni unikaten URL naslov, preko katerega obiskovalec lahko dostopa do spletnega mesta. (www.ime-podjetja.si)

Izbira ustreznega paketa gostovanja je odvisna od zahtevnosti vaših potreb. V osnovi velja pravilo, da zahtevnejše spletno mesto potrebuje tudi zahtevnejši paket gostovanja. Npr. Spletna trgovina potrebuje zaradi obdelave in shranjevanja v podatkovno bazo zmogljivejši strežnik in več zakupljenega prostora za shranjevanje. Če imate pomisleke lahko stopite v stik z našo ekipo, ki vam bo pri izbiri svetovala in pomagala izbrati najprimernejšo rešitev.

Žal neobdelanih fotografij v osnovi ne pošiljamo, saj so te zajete v delovnem formatu (RAW). Ta format ni namenjen končnemu ogledu tako, da je za to potreben ustrezen program za urejanje fotografij, ki pa ga večina nima. Neobdelane fotografije vam lahko po dogovoru posredujemo preko posebne spletne povezave, kjer lahko izberete željene preden te kasneje primerno obdelamo, da sledijo zastavljenim ciljem.

Zakaj nam zaupa toliko uspešnih podjetij?
  1. Ker že več kot 25 let združujemo kreativne vizije in tehnologijo, da bi blagovnim znamkam pomagali rasti v dobi digitalne preobrazbe.
  2. Ker se vam posvetimo in svetujemo v vseh korakih od zasnove do realizacije projekta.
  3. Ker naša ekipa strokovnjakov poskrbi za vse kar potrebujete na enem mestu.
  4. Ker iščemo poslovne partnerje s katerimi dolgoročno gradimo uspešne zgodbe.
  5. Zanesljiva ter odzivna pomoč na daljavo.
Pokličite nas